TopMode » Ženy » Doplňky » Peněženky » Dámské peněženky » Velký měšec z eko kůže

Velký měšec z eko kůže

5
(Počet hodnocení zákazníků: 2)
99 Kč 180 Kč
Facebook Twitter Pinterest Email
  • Doprava nad 1500 Kč je zdarma
  • Bezproblémové vrácení nebo výměna zboží
  • Doručení již další pracovní den
  • Zboží skladem
  • Dobírka i bezpečná platba kartou

Popis

Měšec na mince a drobné doplňky. Máte roztroušené mince po kapsách nebo po kabelce? Měšec je vyroben z kvalitní koženky se zavazováním na šňůrku. Naše měšce jsou vyrobeny v různých barevných variantách. Ať už hledáte funkční měšec na mince nebo stylový doplněk, u nás naleznete takový, který splní vaše potřeby.

Velikost měšce: dno 7 cm x 7 cm, výška 17 cm

Materiál: eko-kůže

Navrženo a ušito v ČR

Složení

Koženka - umělá kůže (100%)

Produkt vyroben z koženky. Koženka je český název pro umělou (syntetickou) kůži. Koženka sice vypadá jako pravá kůže, ale jedná se o syntetický materiál. Jako přednosti koženky můžeme označit voděodolnost a nižší cenu ve srovnání s pravou kůží. Nevýhodou je nižší mechanická odolnost a mnohem kratší životnost. Umělá koženka je čistě syntetická a nenajdete v ní žádné části živočišného původu. Proto také bývá často vyhledávaná lidmi uznávající veganský životní styl. Jedná se o dvouvrstvý materiál. Vedle hlavní textilie, která tvoří její plochu, je zde především vrstva krycí, která je na původní základnu nanášena a se kterou my přicházíme do kontaktu. Vnitřní látka je obvykle textilie, která může být tkaná i netkaná. Horní vrstva je buďto z PVC nebo z polyuretanu, či jejich kombinace nebo s přidanými jinými látkami. Až toto horní část po nanesení na textilii připomíná svým vzhledem kůži.

Benefity a charakteristiky

Vyrobeno v České republice

Zakoupením tohoto výrobku podporujete českého výrobce. Pro spolupráci s naším eshopem vybíráme převážně malé rodinné firmy, jejichž prioritou je kvalita při výrobě. 

Ruční výroba

Produkt vyroben s převažujícím využitím manuální lidské práce, případně jen s minimální podporou strojové výroby. Nejčastěji se jedná o produkty z malých firem, rodinných manufaktur nebo individuálních nadšenců, kteří se rozhodli jít proti proudu a nepodporovat hromadnou tovární výrobu.

Vegan

Výrobek neobsahuje žádné živočišné složky a žádné zvíře při jeho výrobě netrpělo.  Veganství je způsob života, jehož snahou je v co největší možné a praktikovatelné míře vyloučit všechny formy využívaní zvířat a krutosti páchané na zvířatech kvůli jídlu, oblečení nebo jakémukoli jinému účelu.

Vrácení a výměna zboží

Vždy se může stát, že i sebelepší střih zrovna nepadne. Ale nevadí, s námi nakupujete bez rizika!

Pokud chcete zboží vyměnit nebo vrátit, postupujte prosím podle pokynů na stránce Vrácení a výměna zboží, případně kontaktujte naše zákaznické oddělení, kde Vám ochotně pomůžeme.

Podobné produkty

Malý koženkový měšec na mince. Máte roztroušené mince po kapsách nebo po kabelce? Máte jich již tolik, že se do Malý měšec z eko kůže
89 Kč 149 Kč
-40%