TopMode » Ženy » Oblečení » Punčochové zboží » Punčocháče » Teplé punčocháče s vlnou 100 DEN

Teplé punčocháče s vlnou 100 DEN

690 Kč
Facebook Twitter Pinterest Email
  • Doprava nad 1500 Kč je zdarma
  • Bezproblémové vrácení nebo výměna zboží
  • Doručení již další pracovní den
  • Zboží skladem
  • Dobírka i bezpečná platba kartou

Popis

Dámské jemně žebrované punčocháče s většinovým podílem vlny udrží Vaše nožky v teple a pohodlí po celý den. Punčocháče jsou lehce průsvitné, s pružným zdvojeným pasem, zesílenou špičkou a plochými švy pro větší pohodlí. Jednobarevné vlněné punčochové kalhoty jsou vhodné k běžnému, celoročnímu nošení, do práce, školy i pro volný čas.

Materiál : 60% vlna, 25% polyamid, 15% elastan

Vyrobeno v Itálii

Složení

Vlna (60%)

Vlna je přírodní vlákno, které lze spřádat do příze na výrobu tkanin či pletenin. Nejčastěji je spojována s ovčí vlnou, ale může to být také vlna z jiných zvířat. Vlna má oproti jiným vláknům mnoho výhod. Je hřejivá, savá, ohnivzdorná, trvanlivá a oděvní výrobky z vlny jsou bez zápachu. Používání vlny se datuje do doby kamenné, kdy první lidé začali domestikovat ovce. Ovce byly původně chovány pro maso a mléko, ale lidé si rychle uvědomili, že jejich rouno lze použít k výrobě oděvů a přikrývek. Použití vlny se rozšířilo po celém světě, protože různé kultury vyvinuly své vlastní metody spřádání a tkaní. Dnes je vlna stále široce používána v různých aplikacích. Běžně se používá v zimním oblečení, protože izoluje proti chladnému počasí lépe než jakékoli jiné vlákno. Vlna je oblíbený materiál na výrobu obleků, kalhot, kabátů, ponožek, svetrů nebo kardiganů. Naleznete ji ale v mnoha dalších kvalitních produktech. 

Polyamid (25%)

Polyamid je označení skupiny syntetických vláken. Jako většina umělých vláken je citlivý na vysoké teploty. Oblečení z polyamidu je odolné a rychle schne. 

Elastan (15%)

Elastan je syntetický materiál, který dodává Vašemu oblečení pružnost a elasticitu. Díky elastanu oblečení drží tvar a nevytahá se tak snadno. Oblečení s elastanem se snadno přizpůsobí tvaru Vašeho těla. Elastan se na trhu objevuje i pod různými obchodními názvy, např. Lycra nebo Spandex. 

Benefity a charakteristiky

Made in Italy

Tento produkt byl vyroben v Itálii. Spolupracujeme s lokálními italskými výrobci módy a exkluzivních módních doplňků. Přinášíme Vám úžasné produkty ze srdce evropské módy.

Velikostní tabulka

Správnou velikost punčochového zboží od italské značky Transparenze vyberete dle následující velikostní tabulky:

Velikostní tabulka punčochové zboží

Výška 

(cm)

Hmotnost (kg)
do 45 45-50 50-55 55-60 60-65 65-70 70-75 75-80 80-85 85-90
do 145 - - S S M M - - - -
145-150 - - S S M M - - - -
150-155 S S S S M M L - - -
155-160 S S S S M M L XL XL -
160-165 S S S M M M L XL XL -
165-170 - M M M L L L XL XL XXL
170-175 - - L L L L XL XL XL XXL
175-180 - - - XL XL XL XL XL XXL XXL
180-185 - - - - XXL XXL XXL XXL XXL XXL

 

Jak správně vybrat velikost punčochového zboží:

  1. V tabulce vyhledejte řádek odpovídající vaší výšce v cm.
  2. Vyhledejte sloupec odpovídající vaší hmotnosti v kg.
  3. Velikost uvedená v tabulce odpovídající vašemu řádku a sloupci je vaše hledaná velikost.
  4. V případě, že vaše velikost vychází na rozmezí dvou velikostí, doporučujeme zvolit tu větší velikost.

Vrácení a výměna zboží

Vždy se může stát, že i sebelepší střih zrovna nepadne. Ale nevadí, s námi nakupujete bez rizika!

Pokud chcete zboží vyměnit nebo vrátit, postupujte prosím podle pokynů na stránce Vrácení a výměna zboží, případně kontaktujte naše zákaznické oddělení, kde Vám ochotně pomůžeme.

Podobné produkty

Punčochové kalhoty s většinovým podílem merino vlny se rozhodně stanou favoritem Vašeho šatníku. Jednobarevné Punčocháče s merino vlnou 100 DEN
690 Kč
S M L XL 2XL
Dámské punčocháče s většinovým podílem vlny si oblíbíte hned na první dotek. Punčochové kalhoty pro chladné Punčochové kalhoty s vlnou 100 DEN
790 Kč
Dámské punčocháče 80 DEN s většinovým podílem bavlny jsou bez zesílené špičky a paty, s bavlněným klínem a Bavlněné punčocháče Melani 80 DEN
599 Kč
S L XL XXL
Dámské punčochové kalhoty italské výroby s metalickými vlákny, jsou ideální na slavnostní události, kde zářit Lesklé punčocháče Vlinder 40 DEN
490 Kč