TopMode » Ženy » Oblečení » Saka, Bolerka » Bolerka » Teplé kožešinové bolerko

Teplé kožešinové bolerko

1 490 Kč
Facebook Twitter Pinterest Email
  • Doprava nad 1500 Kč je zdarma
  • Bezproblémové vrácení nebo výměna zboží
  • Doručení již další pracovní den
  • Zboží skladem
  • Dobírka i bezpečná platba kartou

Popis

Hřejivé bolerko nejen pro nevěstu.

Bolerko s výraznějším náznakem prošití, má nízký stojáček, dlouhé rukávy, oble střižené přední díly, hladkou podšívku, je bez vycpávek, se širokou stuhou na zavázání. Bolerko z velice příjemné umělé kožešiny s nízkým vlasem je nejen módním, ale i praktickým doplňkem na šaty s ramínky, bez ramínek, s úzkými rukávy nebo bez rukávů. Elegantní bolerko je ideální do chladnějšího počasí, kdy Vám zahřeje ramena a doladí Váš slavnostní outfit.

Jednobarevné bolerko je vhodné na svatbu - pro nevěstu, družičku i maminku, na ples, do tanečních, na večírek, do divadla i na koncert.

Materiál: 100% polyester

Složení

Polyester (100%)

Polyester je nejpoužívanější syntetické vlákno v textilním průmyslu. Oblečení z polyesteru je odolné a pružné. Nejčastěji používaným druhem polyesteru jsou vlákna PET, který se také používá na výrobu plastových lahví. Novým trendem je oblečení vyráběné právě z recyklovaných PET lahví.

Velikostní tabulka

Velikostní tabulka udává rozměry oblečení. Měřte proto oblečení, které běžně nosíte, nikoliv sebe. Nespoléhejte na výběr velikosti, kterou běžně nosíte. Velikostní tabulky různých výrobců jsou velmi rozdílné! Porovnejte rozměry Vašeho oblečení s naší velikostní tabulkou. Máte pak mnohem vyšší pravděpodobnost, že Vám vybraná velikost bude vyhovovat. Podrobnosti na stránce Tabulka velikostí.

Pozn.: U elastických rozměrů udáváme dva rozměry (např. 35-45cm). První rozměr (35cm) udává velikost v klidu a druhý rozměr (45cm) udává velikost v nataženém stavu.

Schéma
Velikost Šířka přes ramena (A) Celková délka (B) Délka rukávu (C)
34/XS - - -
36/S 40 cm 37 cm 58 cm
38/M - - -
40/L - - -
42/XL - - -
44/2XL - - -
46/3XL - - -

Vrácení a výměna zboží

Vždy se může stát, že i sebelepší střih zrovna nepadne. Ale nevadí, s námi nakupujete bez rizika!

Pokud chcete zboží vyměnit nebo vrátit, postupujte prosím podle pokynů na stránce Vrácení a výměna zboží, případně kontaktujte naše zákaznické oddělení, kde Vám ochotně pomůžeme.

Podobné produkty

Dámské elegantní bolérko s kožešinkou je vhodným doplňkem nejen pro nevěsty. Jednobarevné bolerko má dlouhé Hřejivé bolerko
1290 Kč
36 38 40 42
Elegantní bolerko do chladného počasí nejen pro nevěsty. Krátké zateplené bolerko s podšívkou má nízký Krátké hřejivé bolerko
1490 Kč
36
Hřejivé bolerko jako vhodný doplněk nejen pro nevěstu. Jednobarevné bolerko ve dvou barevných variantách - bílá a Bolerko z flauše
1290 Kč
34 36 38 40 42 44 46
Netradiční bolerko jako doplněk svatebních i společenských šatů nejen pro nevěsty. Romantické krajkové bolerko, v Atypické bolerko
2290 Kč
34 36 38 40 42 44 46