TopMode » Ženy » Oblečení » Saka, Bolerka » Bolerka » Teplé bolerko na šaty

Teplé bolerko na šaty

2 490 Kč
Facebook Twitter Pinterest Email
  • Doprava nad 1500 Kč je zdarma
  • Bezproblémové vrácení nebo výměna zboží
  • Doručení již další pracovní den
  • Zboží skladem
  • Dobírka i bezpečná platba kartou

Popis

Luxusní bolerko v barvě světlé slonové kosti... ideální doplněk nejen svatebních šatů. Slavnostní bolerko z velice jemné, kvalitní umělé kožešiny, v délce do pasu, má tříčtvrteční rukávy, kulatý, přiléhavý výstřih a zapínání u krku na malý, látkový knoflíček. Příjemný, hřejivý materiál, precizní zpracování a minimalistický střih dodají Vašim šatům klidný, romantický nádech a Vám jistotu, že se v důležitý a výjimečný okamžik života nemusíte bát ani mrazivého dechu paní zimy.

Dámské bolerko je ideální na šaty bez ramínek, s ramínky, bez rukávu nebo s krátkým rukávem. Obléct ho můžete nejen v den svatební, ale i na různé společenské, slavnostní a kulturní akce, kde chcete působit elegantně a důstojně.

Materiál: 100% polyester

Vyrobeno v EU

Složení

Polyester (100%)

Polyester je nejpoužívanější syntetické vlákno v textilním průmyslu. Oblečení z polyesteru je odolné a pružné. Nejčastěji používaným druhem polyesteru jsou vlákna PET, který se také používá na výrobu plastových lahví. Novým trendem je oblečení vyráběné právě z recyklovaných PET lahví.

Benefity a charakteristiky

Vyrobeno v EU

Zakoupením tohoto výrobku podporujete výrobce v Evropské unii. Našim zákazníkům přinášíme kvalitní produkty od nových i tradičních výrobců v Evropě. I Vy můžete udělat něco pro podporu evropské ekonomiky. 

Velikostní tabulka

Velikostní tabulka udává rozměry oblečení. Měřte proto oblečení, které běžně nosíte, nikoliv sebe. Nespoléhejte na výběr velikosti, kterou běžně nosíte. Velikostní tabulky různých výrobců jsou velmi rozdílné! Porovnejte rozměry Vašeho oblečení s naší velikostní tabulkou. Máte pak mnohem vyšší pravděpodobnost, že Vám vybraná velikost bude vyhovovat. Podrobnosti na stránce Tabulka velikostí.

Pozn.: U elastických rozměrů udáváme dva rozměry (např. 35-45cm). První rozměr (35cm) udává velikost v klidu a druhý rozměr (45cm) udává velikost v nataženém stavu.

Schéma
Velikost Šířka přes ramena (A) Celková délka (B) Délka rukávu (C)
36/S 38 cm 46 cm 38 cm
38/M 42 cm 46 cm 38 cm
40/L 43 cm 46 cm 38 cm
42/XL 44 cm 46 cm 38 cm
44/XXL 45 cm 46 cm 38 cm

Vrácení a výměna zboží

Vždy se může stát, že i sebelepší střih zrovna nepadne. Ale nevadí, s námi nakupujete bez rizika!

Pokud chcete zboží vyměnit nebo vrátit, postupujte prosím podle pokynů na stránce Vrácení a výměna zboží, případně kontaktujte naše zákaznické oddělení, kde Vám ochotně pomůžeme.

Podobné produkty

Luxusní společenské bolerko - pelerínka je ideálním doplňkem šatů, obzvlášť pokud se rozhodnete prožít svůj Svatební bolerko s kožíškem
1390 Kč
UNI - jedna velikost
Slavnostní, prošívané bolerko z neskutečně jemné, umělé kožešiny je ten pravý doplněk pro nevěstu, která ví, Hřejivé bolerko na svatbu
1990 Kč
S M L XL XXL
Něžné, romantické bolerko - pelerína z umělé kožešiny je ideální doplněk pro Váš velký svatební den. Bolerko Kožešinové svatební bolerko
1390 Kč
UNI - jedna velikost
Teplé svatební bolerko v krátké délce je skvělým módním a zároveň praktickým doplňkem nejen pro zimní nevěsty. Hřejivé svatební bolerko
2690 Kč
XL XXL