TopMode » Ženy » Oblečení » Spodní prádlo » Podprsenky » Sportovní podprsenka

Sportovní podprsenka

699 Kč
Facebook Twitter Pinterest Email
  • Doprava nad 1500 Kč je zdarma
  • Bezproblémové vrácení nebo výměna zboží
  • Doručení již další pracovní den
  • Zboží skladem
  • Dobírka i bezpečná platba kartou

Popis

Jednobarevná, sportovní podprsenka pro Váš aktivní život - s certifikací OEKO-TEX Standard 100.

Bezešvá, dvojitá podprsenka s diferencovaným předním dílem pro lepší podporu prsou, má úzká ramínka, bez možnosti nastavení, na zádech překřížená a pružný širší lem pro větší stabilitu. Maximálně prodyšný, rychleschnoucí, extra měkký a pohodlný crop top Vám zpříjemní každý okamžik relaxace, cvičení i odpočinku.

Označení velikostí může být nestandardní. Porovnejte rozměry svého oblečení s naší velikostní tabulkou.

Materiál : 48% polyamid, 41% polyester, 11% elastan

Složení

Polyamid (48%)

Polyamid je označení skupiny syntetických vláken. Jako většina umělých vláken je citlivý na vysoké teploty. Oblečení z polyamidu je odolné a rychle schne. 

Polyester (41%)

Polyester je nejpoužívanější syntetické vlákno v textilním průmyslu. Oblečení z polyesteru je odolné a pružné. Nejčastěji používaným druhem polyesteru jsou vlákna PET, který se také používá na výrobu plastových lahví. Novým trendem je oblečení vyráběné právě z recyklovaných PET lahví.

Elastan (11%)

Elastan je syntetický materiál, který dodává Vašemu oblečení pružnost a elasticitu. Díky elastanu oblečení drží tvar a nevytahá se tak snadno. Oblečení s elastanem se snadno přizpůsobí tvaru Vašeho těla. Elastan se na trhu objevuje i pod různými obchodními názvy, např. Lycra nebo Spandex. 

Velikostní tabulka

Velikostní tabulka udává rozměry oblečení. Měřte proto oblečení, které běžně nosíte, nikoliv sebe. Nespoléhejte na výběr velikosti, kterou běžně nosíte. Velikostní tabulky různých výrobců jsou velmi rozdílné! Porovnejte rozměry Vašeho oblečení s naší velikostní tabulkou. Máte pak mnohem vyšší pravděpodobnost, že Vám vybraná velikost bude vyhovovat. Podrobnosti na stránce Tabulka velikostí.

Pozn.: U elastických rozměrů udáváme dva rozměry (např. 35-45cm). První rozměr (35cm) udává velikost v klidu a druhý rozměr (45cm) udává velikost v nataženém stavu.

Schéma
Velikost Šířka lemu (A)
XS -
S 29-37 cm
M 32-40 cm
L -
XL 34-42 cm

Vrácení a výměna zboží

Vždy se může stát, že i sebelepší střih zrovna nepadne. Ale nevadí, s námi nakupujete bez rizika!

Pokud chcete zboží vyměnit nebo vrátit, postupujte prosím podle pokynů na stránce Vrácení a výměna zboží, případně kontaktujte naše zákaznické oddělení, kde Vám ochotně pomůžeme.

Podobné produkty

Dámská fitness podprsenka značky Bellinda pro aktivní styl života, vyrobená z materiálu ComfortFlex Fit® /4-směrně Fitness podprsenka
389 Kč
M L XL XXL
Bezešvá braletka ve sportovním střihu z recyklovaného materiálu vyrobená pod holandskou značkou Dorina. Jednobarevná Braletka jednobarevná
449 Kč
XS 2XL
Tato sportovní podprsenka byla navržena pro pohodlné cvičení doma, v tělocvičně i venkovním prostředí. využijete Sportovní tvarovací podprsenka
399 Kč
XS/S M/L
Neotřelá sportovní podprsenka s předním zapínáním na zip skvěle poslouží jako svrchní díl, ať už se budete Sportovní podprsenka na zip
569 Kč 649 Kč
XS M
-12%