TopMode » Ženy » Oblečení » Punčochové zboží » Punčocháče » Punčocháče z bambusu

Punčocháče z bambusu

398 Kč 549 Kč
Facebook Twitter Pinterest Email
  • Doprava nad 1500 Kč je zdarma
  • Bezproblémové vrácení nebo výměna zboží
  • Doručení již další pracovní den
  • Zboží skladem
  • Dobírka i bezpečná platba kartou

Popis

Jednobarevné pohodlné punčochové kalhoty anglické značky Thought jsou vyrobené z bambusové viskózy. Mezi vynikající vlastnosti tohoto materiálu patří zejména pevnost a jemnost. Jsou prodyšné a od přírody antibakteriální. Dodávané s vyšším pasem, takže ještě pohodlnější. Na výběr jsou v klasické černé nebo v krásných módních barvách, které pomůžou rozzářit Váš podzimní outfit.

Materiál : 70 % bambusová viskóza, 26 % recyklovaný polyester, 2 % polyamid, 2 % elastan

Dovoz : Anglie

Složení

Bambus (70%)

Bambus je úžasný obnovitelný zdroj. Jedná se o nejrychleji rostoucí rostlinu na Zemi. Díky přirozenému obsahu antimikrobiálních látek není potřeba během jeho kultivace používat hnojiva ani pesticidy. Bambusové vlákno je relativně nová textilní surovina získávaná z rostlin bambusu. Bambus je nenáročný na kvalitu půdy a v porovnání s bavlnou se spotřebuje 3x méně vody. Výroba bambusových textilií probíhá syntetickým procesem zpracování přírodního bambusového vlákna. Bambusové produkty jsu plně kompostovatelné. 

Polyester (26%)

Polyester je nejpoužívanější syntetické vlákno v textilním průmyslu. Oblečení z polyesteru je odolné a pružné. Nejčastěji používaným druhem polyesteru jsou vlákna PET, který se také používá na výrobu plastových lahví. Novým trendem je oblečení vyráběné právě z recyklovaných PET lahví.

Polyamid (2%)

Polyamid je označení skupiny syntetických vláken. Jako většina umělých vláken je citlivý na vysoké teploty. Oblečení z polyamidu je odolné a rychle schne. 

Elastan (2%)

Elastan je syntetický materiál, který dodává Vašemu oblečení pružnost a elasticitu. Díky elastanu oblečení drží tvar a nevytahá se tak snadno. Oblečení s elastanem se snadno přizpůsobí tvaru Vašeho těla. Elastan se na trhu objevuje i pod různými obchodními názvy, např. Lycra nebo Spandex. 

Benefity a charakteristiky

Vyrobeno v EU

Zakoupením tohoto výrobku podporujete výrobce v Evropské unii. Našim zákazníkům přinášíme kvalitní produkty od nových i tradičních výrobců v Evropě. I Vy můžete udělat něco pro podporu evropské ekonomiky. 

Udržitelné materiály

Vyrobeno z materiálů, které byly pěstovány a zpracovány se zřetelem na přírodu, člověka a životní prostředí. 

Recyklované

Recyklované produkty jsou vyrobené ze surovin, které běžně končí v odpadu. Příkladem jsou například PET lahve používané pro výrobu polyesteru nebo recyklovaná trhaná bavlna.

Ekologický produkt

Produkt je šetrný k životnímu prostředí.

Antibakteriální

Konopí, bambus, len a vlna obsahují přírodní antibakteriální složky, které mají pozitivní účinky na pokožku, zajišťují dobrou toleranci a zabraňují zápachům.

Vrácení a výměna zboží

Vždy se může stát, že i sebelepší střih zrovna nepadne. Ale nevadí, s námi nakupujete bez rizika!

Pokud chcete zboží vyměnit nebo vrátit, postupujte prosím podle pokynů na stránce Vrácení a výměna zboží, případně kontaktujte naše zákaznické oddělení, kde Vám ochotně pomůžeme.

Podobné produkty

Svým složením jsou tyto vlněné punčochy více než vhodné na celou zimu. Neomezujte své outfity jen na kalhoty, Zimní vlněné dámské punčocháče
999 Kč
XS S L XL