TopMode » Ženy » Doplňky » Kabelky, Tašky » Kabelky » Hnědá taška z hovězí kůže 3 v 1

Hnědá taška z hovězí kůže 3 v 1

5 990 Kč 6400 Kč
Facebook Twitter Pinterest Email
  • Doprava nad 1500 Kč je zdarma
  • Bezproblémové vrácení nebo výměna zboží
  • Doručení již další pracovní den
  • Zboží skladem
  • Dobírka i bezpečná platba kartou

Popis

Originální elegantní taška vhodná pro muže i ženy, která se pro Vás stane nepřehlédnutelným doplňkem do práce, do města i na cesty. 

Exteriér batohu je vyrobený z pravé telecí kůže, která vám vydrží po celá desetiletí. Pro vaše pohodlí je batoh opatřen uchem pro snadné přenášení v ruce a nastavitelnými ramenními popruhy, které vám pomohou během chvilky kabelu využít i jako aktovku nebo batoh.

Horní část se zapíná na kovový zip a lze ji přehnout a upevnit na magnety. Nahoře má i kovový háček na pověšení.

Nebo si jí ponecháte jako kabelu na celou výšku a pomůže Vám při přenášení větších dokumentů nebo i trochu těžších předmětů.

Interiér batohu - tašky, má bavlněnou podšívku a je dostatečně velký a vhodný i pro dokumenty a složky formátu A4. Rovněž se do něj vejde Váš notebook. Uvnitř má přepážku na zip, která prostor rozděluje na dvě části. Do této přepážky se rovněž vejdou dokumenty rozměru A4. Vnitřní stěny jsou též obohaceny zipovou kapsou na vaše poklady jako je mobil nebo klíče a ještě dvě malé přihrádky pro vaše vizitky nebo jiné drobnosti. Tyto tři menší přihrádky jsou lemovány kůži. 

Na výrobu byly použité kvalitní materiály, které mají dlouhou životnost a vyžadují jen malou údržbu. 

Rozměry : výška 29 cm + 13 cm ( ohnutí ), délka 39 cm, šířka 11 cm

Materiál : hovězí kůže, bavlna

Dovoz : Itálie

Složení

Kůže (95%)

Na výrobu použita pravá kůže. Nejčastěji jsou používané kůže hovězí nebo vepřové, ze zvířat chovaných pro maso. Kůže je zde vedlejším produktem, která by jinak zůstala nevyužita. Jedná se pravděpodobně o nejstarší druh materiálu používaný k výrobě oděvů a módních doplňků. Při pečlivém ošetřování Vám kožené výrobky vydrží i více jak 10 let. To je doba, která je pro klasické koženkové výrobky nedosažitelná. 

Bavlna (5%)

Bavlna je v současné době nejpopulárnější přírodní vlákno. Bavlněné textilie a oblečení se vyznačují odolností, prodyšností a nedráždí pokožku. Často se vyskytuje v příměsi se syntetickými materiály, které ji přidávají pružnost (např. elastan). 

Benefity a charakteristiky

Přírodní materiály

Produkt byl vyroben z přírodních materiálů. Tyto produkty jsou v přírodě přirozeně rozložitelné a odbouratelné. Nákupem těchto produktů chráníte naši planetu před hromadícím se odpadem.

Udržitelné materiály

Vyrobeno z materiálů, které byly pěstovány a zpracovány se zřetelem na přírodu, člověka a životní prostředí. 

Vrácení a výměna zboží

Vždy se může stát, že i sebelepší střih zrovna nepadne. Ale nevadí, s námi nakupujete bez rizika!

Pokud chcete zboží vyměnit nebo vrátit, postupujte prosím podle pokynů na stránce Vrácení a výměna zboží, případně kontaktujte naše zákaznické oddělení, kde Vám ochotně pomůžeme.

Podobné produkty

Velká kožená kabelka na notebook i nákupy z luxusní řady Premium. Kvalitní italská kabelka vhodná pro náročné Velká kožená kabelka na nákupy Premium
6690 Kč
Prostorná kožená kabelka na notebook i nákupy z luxusní řady Premium. Kvalitní italská kabelka vhodná pro náročné Dámská kožená kabelka do ruky Premium
5590 Kč 6490 Kč
-14%
Větší kožená kabelka do ruky i přes rameno z luxusní řady Premium. Kvalitní italská kabelka vhodná pro náročné Velká kožená kabelka do ruky i přes rameno Premium
5490 Kč 6890 Kč
-20%
„Dokonalost se dosahuje maličkostmi, ale dokonalost není maličkost.“ - Michelangelo Buonarroti Dámský kožený tote Kožený tote bag Premium
4890 Kč