TopMode » Ženy » Oblečení » Punčochové zboží » Podkolenky » Dámské podkolenky s vlnou 100 DEN

Dámské podkolenky s vlnou 100 DEN

349 Kč
Facebook Twitter Pinterest Email
  • Doprava nad 1500 Kč je zdarma
  • Bezproblémové vrácení nebo výměna zboží
  • Doručení již další pracovní den
  • Zboží skladem
  • Dobírka i bezpečná platba kartou

Popis

Pokud potřebujete mít nohy v teple, ale nemůžete si obléct Vaše oblíbené huňaté, silné ponožky, podkolenky s většinovým podílem merino vlny jsou pro Vás to pravé. Podkolenky v jedné, univerzální velikosti, mají dvojitý, pružný horní lem, jsou velice jemné, příjemné, měkké, tenké a přesto hřejivé. Díky barevným variantám můžete i skvěle doladit svůj business dress code nebo si jenom zlepšit náladu.

Materiál : 60% merino vlna, 30% nylon, 10% elastan

Vyrobeno v Itálii

Složení

Merino vlna (60%)

Vlna je duté přírodní vlákno používané již po tisíciletí na výrobu teplého oblečení a doplňků do domácnosti. Obnovitelný přírodní materiál zajišťuje výborný tepelný komfort, dobrou nasákavost a oblečení bez zápachu. Merino je plemeno ovce domácí ceněné pro svou jemnou vlnu. Merino vlna má všechny kladné vlastnosti, které jsou vylepšeny díky použití jen extra jemné ovčí vlny. Merino je na omak velmi jemné až hedvábné, má vynikající termoregulační vlastnosti, prodyšnost a schopnost odvádět pod, ochranu před UV zářením, antibakteriální a antialergické účinky. Merino vlna dokáže absorbovat vlhkost až do 30% svého objemu. Vlhkost se ve vlně snadno zahřeje, nedochází tak k nepříjemnému, chladivému pocitu při pocení. Díky antibakteriálním vlastnostem se bakterie nedokáží na vlněném vlákně snadno množit a oblečení z merino vlny tak nezapáchá ani při dlouhodobějším nošení. Díky těmto vlastnostem je merino vlna vynikající přírodní materiál používaný například na ponožky, teplé spodní prádlo, zimní svetry a vlněné šály. 

Nylon (30%)

Nylon je označení chemického vlákna na bázi polyamidu. Jeho použití v textilním průmyslu proslavily "nylonky", tj. dámské punčochy. 

Elastan (10%)

Elastan je syntetický materiál, který dodává Vašemu oblečení pružnost a elasticitu. Díky elastanu oblečení drží tvar a nevytahá se tak snadno. Oblečení s elastanem se snadno přizpůsobí tvaru Vašeho těla. Elastan se na trhu objevuje i pod různými obchodními názvy, např. Lycra nebo Spandex. 

Benefity a charakteristiky

Made in Italy

Tento produkt byl vyroben v Itálii. Spolupracujeme s lokálními italskými výrobci módy a exkluzivních módních doplňků. Přinášíme Vám úžasné produkty ze srdce evropské módy.

Vrácení a výměna zboží

Vždy se může stát, že i sebelepší střih zrovna nepadne. Ale nevadí, s námi nakupujete bez rizika!

Pokud chcete zboží vyměnit nebo vrátit, postupujte prosím podle pokynů na stránce Vrácení a výměna zboží, případně kontaktujte naše zákaznické oddělení, kde Vám ochotně pomůžeme.

Podobné produkty

Dámské podkolenky s většinovým podílem vlny jsou nejen jemné a měkké na dotek, ale hlavně příjemně hřejivé. Melange podkolenky s vlnou
390 Kč
Dámské silonkové podkolenky ve dvou barvách. Jemnost 20 DEN. Materiál: 95% polyamid, 5% elastan. Silonkové podkolenky 20 DEN 2 páry
69 Kč
Kompresní podkolenky pro ženy i muže. kompresní třída 1 (lehká komprese) lehké podkolenky i do teplejšího počasí, Barevné kompresní podkolenky
289 Kč
35-38 39-42 43-46
Dámské bavlněné podkolenky s elastanem. trendy retro nadkolenky dnes již nejen pro náctileté výška pod kolena velmi Dámské pruhované podkolenky
119 Kč
35-38