TopMode » Ženy » Oblečení » Punčochové zboží » Punčocháče » Bavlněné punčocháče

Bavlněné punčocháče

299 Kč 349 Kč
Facebook Twitter Pinterest Email
  • Doprava nad 1500 Kč je zdarma
  • Bezproblémové vrácení nebo výměna zboží
  • Doručení již další pracovní den
  • Zboží skladem
  • Dobírka i bezpečná platba kartou

Popis

Příjemné punčochové kalhoty od českého výrobce, které Vám zpříjemní chladnější dny. 

Punčocháče s vysokým podílem bavlny, jsou v jednobarevném provedení se vzorem kosočtverců, mají hladký zesílený sed a zesílenou špičku i patu. Vzorované černé punčocháče jsou vhodné pro nošení v chladnějším období během celého roku.

Materiál : 80% bavlna, 16% polyamid, 4% elastan

Vyrobeno v České republice

Složení

Bavlna (80%)

Bavlna je v současné době nejpopulárnější přírodní vlákno. Bavlněné textilie a oblečení se vyznačují odolností, prodyšností a nedráždí pokožku. Často se vyskytuje v příměsi se syntetickými materiály, které ji přidávají pružnost (např. elastan). 

Polyamid (16%)

Polyamid je označení skupiny syntetických vláken. Jako většina umělých vláken je citlivý na vysoké teploty. Oblečení z polyamidu je odolné a rychle schne. 

Elastan (4%)

Elastan je syntetický materiál, který dodává Vašemu oblečení pružnost a elasticitu. Díky elastanu oblečení drží tvar a nevytahá se tak snadno. Oblečení s elastanem se snadno přizpůsobí tvaru Vašeho těla. Elastan se na trhu objevuje i pod různými obchodními názvy, např. Lycra nebo Spandex. 

Benefity a charakteristiky

Vyrobeno v České republice

Zakoupením tohoto výrobku podporujete českého výrobce. Pro spolupráci s naším eshopem vybíráme převážně malé rodinné firmy, jejichž prioritou je kvalita při výrobě. 

Vrácení a výměna zboží

Vždy se může stát, že i sebelepší střih zrovna nepadne. Ale nevadí, s námi nakupujete bez rizika!

Pokud chcete zboží vyměnit nebo vrátit, postupujte prosím podle pokynů na stránce Vrácení a výměna zboží, případně kontaktujte naše zákaznické oddělení, kde Vám ochotně pomůžeme.

Podobné produkty

Klasické dámské punčocháče od české značky Boma nesmí chybět ani ve Vašem šatníku. Punčochové kalhoty, extra Jednobarevné punčocháče 200 DEN
199 Kč 269 Kč
S M L XL XXL
-26%
Dámské punčochové kalhoty od české značky Boma Vám rozzáří den. Punčocháče s mikrovláknem, vyrobené z Veselé punčocháče 50 DEN
119 Kč 169 Kč
XS S M L XL XXL
-30%
Dámské slabé punčocháče s PUSH UP efektem od české značky Boma pro Váš sebejistý den. Dámské punčochové Punčochové kalhoty PUSH UP 20 DEN
299 Kč 389 Kč
S M L XL XXL
-23%
Dámské parfémované silnější punčocháče 100 DEN od české značky Boma. Punčocháče v několika tlumených Barevné punčochové kalhoty 100 DEN
189 Kč 259 Kč
XS S M L XL XXL
-27%