TopMode » Ženy » Oblečení » Svetry, Kardigany, Ponča » Svetry » Dámský dlouhý jednobarevný oversized svetr

Dámský dlouhý jednobarevný oversized svetr

699 Kč
Facebook Twitter Pinterest Email
  • Doprava nad 1500 Kč je zdarma
  • Bezproblémové vrácení nebo výměna zboží
  • Doručení již další pracovní den
  • Zboží skladem
  • Dobírka i bezpečná platba kartou

Popis

Univerzální dlouhý dámský svetr s delším zadním dílem v oversized provedení. Hřejivý materiál s podilem vlny. Přední i zadní díl má kulaté vykrojení. Lodičkový výstřih, hladký úplet s žebrovanými lemy. Široké spektrum barev.

Svetr užijete i jako teplé šaty k punčochám nebo leginám.

Šaty v nadměrné velikosti budou stálicí ve vašem šatníku, zajistí maximální pohodlí při nošení a lehce schovají i případné nedostatky.

Využití: na běžné nošení v období jaro-podzim-zima, ale i na méně formální večírek.

Rozměr UNI - v tomto případě lze nosit až do velikosti 4 XL. Porovnejte rozměry svého oblečení s naší velikostní tabulkou.

Focená modelka měří 173 cm.

Materiál : 70% akryl, 30% vlna/ 100 % akryl - složení se může lišit dle aktuální dostupnosti dodavatele

Dovoz : Itálie

Složení

Akryl (100%)

Akryl je textilní vlákno s podobnou strukturou jako vlna. Často se mu také říká "umělá vlna" a používá se jako náhrada vlněných výrobků. Materiál je měkký a pružný s nízkým sklonem ke žmolkování. Snadno se pere a méně sráží. Na rozdíl od levných svetrů nedráždí pokožku a "nekouše". 

Velikostní tabulka

Velikostní tabulka udává rozměry oblečení. Měřte proto oblečení, které běžně nosíte, nikoliv sebe. Nespoléhejte na výběr velikosti, kterou běžně nosíte. Velikostní tabulky různých výrobců jsou velmi rozdílné! Porovnejte rozměry Vašeho oblečení s naší velikostní tabulkou. Máte pak mnohem vyšší pravděpodobnost, že Vám vybraná velikost bude vyhovovat. Podrobnosti na stránce Tabulka velikostí.

Pozn.: U elastických rozměrů udáváme dva rozměry (např. 35-45cm). První rozměr (35cm) udává velikost v klidu a druhý rozměr (45cm) udává velikost v nataženém stavu.

Schéma
Velikost Šířka přes prsa (A) Délka celková (B) Délka rukávu (C)
UNI 57-77 cm 73/95 cm - přední/zadní díl 42 cm

Vrácení a výměna zboží

Vždy se může stát, že i sebelepší střih zrovna nepadne. Ale nevadí, s námi nakupujete bez rizika!

Pokud chcete zboží vyměnit nebo vrátit, postupujte prosím podle pokynů na stránce Vrácení a výměna zboží, případně kontaktujte naše zákaznické oddělení, kde Vám ochotně pomůžeme.

Podobné produkty

Dámský krátký svetřík s netopýřími rukávy a ozdobnou mašlí na zadní části. Rukávy jsou mírně zkrácené. Dámský oversized svetr s mašlí na zádech
489 Kč
UNI - jedna velikost
Módní oversized svetr/ šaty z tenšího úpletu v jednobarevném provedení, velice pohodlné na nošení. Kulatý Oversized jednobarevný úpletový svetr
499 Kč
UNI - jedna velikost
Delší dámský pletený svetr se vzorem. Volný střih- vhodný i pro Dámský oversized svetr - i pro plnoštíhlé
345 Kč 655 Kč
UNI - jedna velikost
-47%
Nejzajímavějším prvkem tohoto svetru je nápadné děrování, které přechází z výstřihu na jeden rukáv. Mohutný Vlněný svetr s děrováním
1490 Kč
UNI - jedna velikost