TopMode » Ženy » Doplňky » Kabelky, Tašky » Crossbody » Dámské Crossbody » Vintage plátěná nepromokavá taška

Vintage plátěná nepromokavá taška

2 290 Kč
Facebook Twitter Pinterest Email
  • Doprava nad 1500 Kč je zdarma
  • Bezproblémové vrácení nebo výměna zboží
  • Doručení již další pracovní den
  • Zboží skladem
  • Dobírka i bezpečná platba kartou

Popis

Retro voskovaná plátěná taška s koženými detaily. Ve vnitřním kompletně podšitém prostoru, je vypolstrovaná přihrádka na tablet, jištěná širší gumou a suchým zipem, dvě otevřené kapsy, kapsička na pero a jedna hlubší kapsa na zip. Na přední vnější straně jsou dvě kapsy, volně přístupné, schované pod přesahující klopou s koženými řemínky a magnetickými patenty, které spolu s kovovým zipem zavírají i hlavní úložný prostor. Taška má široký ramenní popruh s posuvnou, koženou, podšitou změkčenou částí, pro pohodlné nošení a textilní ucho na přenos v ruce. Taška je vhodná na běžné, každodenní nošení, do práce, do školy, na cestování jako příruční zavazadlo, atd...Tuto nepromokavou tašku ocení ženy i muži, kteří milují kvalitu a ležérní styl. 

Rozměry : výška 28 cm, délka 34 cm, šířka 11 cm, objem 10 l

Materiál : voskované plátno, bavlna, kůže

Složení

Plátno (80%)

Plátno je textilie vyráběná nejjednodušší plátěnou vazbou, tj. prostým křížením osnovy a útku. Dnes se nejčastěji vyrábí z bavlny a umělých vláken, ale pomalu se textilní průmysl začíná vracet k původním materiálům, jako je len či konopí. Plátno bylo po mnoho tisíc let jedinou dostupnou tkaninou, z níž se šilo oblečení. 

Bavlna (15%)

Bavlna je v současné době nejpopulárnější přírodní vlákno. Bavlněné textilie a oblečení se vyznačují odolností, prodyšností a nedráždí pokožku. Často se vyskytuje v příměsi se syntetickými materiály, které ji přidávají pružnost (např. elastan). 

Kůže (5%)

Na výrobu použita pravá kůže. Nejčastěji jsou používané kůže hovězí nebo vepřové, ze zvířat chovaných pro maso. Kůže je zde vedlejším produktem, která by jinak zůstala nevyužita. Jedná se pravděpodobně o nejstarší druh materiálu používaný k výrobě oděvů a módních doplňků. Při pečlivém ošetřování Vám kožené výrobky vydrží i více jak 10 let. To je doba, která je pro klasické koženkové výrobky nedosažitelná. 

Benefity a charakteristiky

Plátěné tašky a batohy

Naše designové plátěné tašky a batohy jsou vyráběny z bavlněného plátna. Jsou oblíbené díky své nízké váze a velké odolnosti. Z anglické terminologie jsou u nás známé také jako canvas bags & backpacks. Hodí se na běžné denní nošení, do školy i outdoorové turistické výlety. Jsou lehčí, skladnější a levnější než batohy celokožené. Plátěná vazba je pevná a batohy tak mají dostatečnou nosnost. 

Kolekce vintage a retro plátěných batohů a tašek jsou vyhledávané mladou generací. Pánské a dámské varianty, zajímavé barevné kombinace činí z těchto výrobků jedny z nejoblíbenějších v našem sortimentu. Luxusnější typy plátěných batohů a tašek jsou doplněny o designové prvky z pravé hovězí kůže. Výsledkem je nejenom úžasný vzhled, ale i další zvýšená odolnost v nejnamáhavějších částech produktu. U vintage kolekcí je plátno impregnováno voskem. To zajišťuje voděodolnost a ochranu proti dešti. Voskované plátno také velmi ulehčuje údržbu a čištění batohů. Pokud tento produkt potřebujete zbavit nečistot, látku otřete vlhkým hadříkem. 

Proč jsou naše plátěné batohy a tašky tak oblíbené?

  • retro design s doplňky z pravé hovězí kůže
  • voskované plátno zajistí dobrou ochranu proti dešti a voděodolnost
  • nízká hmotnost
  • originální kolekce vintage tašek a batohů
  • snadná údržba

Ať již sháníte batoh nebo tašku do města, do školy, do práce nebo na výlet do přírody, tento produkt je tou správnou volbou. 

Voděodolný materiál

Produkt vyroben z voděodolného materiálu (water resistant). Jedná se o materiál, který vydrží běžný déšť nebo nečekaný zásah vodou. Ovšem při déle trvajícím dešti či přímém namočení do vody tento materiál začne propouštět vodu. Toto je hlavní rozdíl mezi voděodolným a nepromokavým materiálem. Nepromokavý (waterproof) materiál nás udrží v suchu i při tropické bouřce a po namočení do vody materiál vodu nepropustí. Aby mohl být materiál označen jako nepromokavý, musí dle normy odolávat alespoň 2000mm vodního sloupce. 

Přednosti voděodolného materiálu:

  • ochrání nás před běžnou dešťovou přeháňkou
  • materiál stále propouští vzduch, vodní páry a umožňuje pokožce volně dýchat
  • materiál má obvykle speciální povrchovou úpravu na které hůře ulpívá špína
  • materiál se snadno čistí a udržuje

Nevýhody voděodolného materiálu:

  • neochrání nás před déle trvajícím deštěm
  • při přímém ponoření do vody materiál propustí vodu

 

Vrácení a výměna zboží

Vždy se může stát, že i sebelepší střih zrovna nepadne. Ale nevadí, s námi nakupujete bez rizika!

Pokud chcete zboží vyměnit nebo vrátit, postupujte prosím podle pokynů na stránce Vrácení a výměna zboží, případně kontaktujte naše zákaznické oddělení, kde Vám ochotně pomůžeme.

Podobné produkty

Plátěná kabelka s voskovanou povrchovou úpravou a koženými detaily. Vnitřní prostor má bavlněnou podšívku, Retro plátěná kabelka
1890 Kč
Malá crossbody taška z voděodolného plátna pro každodenní potřebu. Minimalistická plátěná taška má vnitřní Malá turistická plátěná vintage taška s koženými doplňky
1390 Kč 1890 Kč
-26%
Malá voděodolná taška na fotoaparát s koženými detaily pro Vaše toulání. Plátěná fotobrašna má kompletně Taška přes rameno na fotoaparát
1590 Kč 2290 Kč
-31%
Malá plátěná taška přes rameno v retro stylu nejen pro milovníky fotografování. Velice praktická příruční Plátěná retro crossbody taška na fotoaparát
1399 Kč 1990 Kč
-30%