TopMode » Ženy » Oblečení » Šaty » Letní šaty » Lněné maxi šaty s kapucou

Lněné maxi šaty s kapucou

4.5
(Počet hodnocení zákazníků: 8)
1 699 Kč
Facebook Twitter Pinterest Email
  • Doprava nad 1500 Kč je zdarma
  • Bezproblémové vrácení nebo výměna zboží
  • Doručení již další pracovní den
  • Zboží skladem
  • Dobírka i bezpečná platba kartou

Popis

 Dlouhé vzdušné dámské šaty ze 100% lnu jako stvořené pro letní dny.

Jednobarevný model má malý véčkový výstřih přecházející do kapuce ve které je provlíknutá tkanice pro případné stažení a krátký přepadlý rukáv s menší ohrnkou.

Střih šatů je volný, lehce se rozšiřující a bude slušet každé, i plnoštíhlé postavě, pro drobnější ženy je kousek vhodný jako oversized model.

V bocích jsou všité dvě funkční váčkovité kapsy.

Na obou stranách mají šaty 45 cm dlouhé rozparky, které usnadní a zpříjemní chůzi.

Šaty jsou ušité z lehkého a příjemného materiálu, měkčeného přírodního lnu, který je přirozeně chladivý a antibakteriální.

Velice příjemný a pohodlný kousek, který využijete nejen v létě u vody nebo na pláž, ale i na spoustu jiných příležitostí,... na zahradu, na doma, na nákup, na vycházku se psem, do přírody nebo všude tam kde dáte přednost pohodlí a minimalizmu.

Modelka na fotografii je 170 cm vysoká a má na sobě univerzální velikost. Porovnejte rozměry svého oblečení s naší velikostní tabulkou.

Materiál : 100% len

Dovoz : Itálie

Složení

Len (100%)

Len je jeden z nejdéle používaných přírodních materiálů. Na jeho zpracování se používá méně vody a chemikálií, je tedy ekologičtější než bavlna. Lněná látka patří mezi udržitelné materiály, nepřitahuje a nepohlcuje prach, proto se nemusí prát tak často jako bavlna, je pevná a odolná, velmi dobře drží tvar. Oblečení za lnu vám dlouho vydrží. Len je hypoalergenní materiál, který dobře odvádí teplo i vlhkost. Jeho prodyšnost oceníte v letních měsících, kdy poskytuje ochranu proti UV záření.

Proč dávat přednost oblečení a povlečení ze lnu?

  • len je o 30-50% pevnější než bavlna
  • lněné výrobky jsou mimořádně odolné vůči mechanickému poškození a téměř nedochází k jejich řídnutí
  • lněná vlákna mají hladkou strukturu, která snižuje přilnavost prachu, roztočů a bakterií
  • len je ideální hypoalergenní materiál, nezpůsobuje žádné alergické reakce, dobře odolává plísním a roztočům
  • hladká struktura umožňuje snadnější uvolnění nečistot při praní
  • lněné vlákno má mnohonásobně vyšší schopnost absorbovat vlhkost a oproti jiným přírodním tkaninám i rychleji schne
  • len má příjemný chladivý omak, který je využíván u letního oblečení a ložního povlečení
  • na rozdíl od bavlny umíme len pěstovat a zpracovat přímo v Evropě

Benefity a charakteristiky

Antibakteriální

Konopí, bambus, len a vlna obsahují přírodní antibakteriální složky, které mají pozitivní účinky na pokožku, zajišťují dobrou toleranci a zabraňují zápachům.

Přírodní materiály

Produkt byl vyroben z přírodních materiálů. Tyto produkty jsou v přírodě přirozeně rozložitelné a odbouratelné. Nákupem těchto produktů chráníte naši planetu před hromadícím se odpadem.

Recyklovatelné

Výrobek je snadno recyklovatelný. Může se jednat o přirozeně kompostovatelný materiál nebo produkt vyrobený z materiálu, který lze po ukončení životnosti znovu využít.

Udržitelné materiály

Vyrobeno z materiálů, které byly pěstovány a zpracovány se zřetelem na přírodu, člověka a životní prostředí. 

Vyrobeno v EU

Zakoupením tohoto výrobku podporujete výrobce v Evropské unii. Našim zákazníkům přinášíme kvalitní produkty od nových i tradičních výrobců v Evropě. I Vy můžete udělat něco pro podporu evropské ekonomiky. 

Velikostní tabulka

Velikostní tabulka udává rozměry oblečení. Měřte proto oblečení, které běžně nosíte, nikoliv sebe. Nespoléhejte na výběr velikosti, kterou běžně nosíte. Velikostní tabulky různých výrobců jsou velmi rozdílné! Porovnejte rozměry Vašeho oblečení s naší velikostní tabulkou. Máte pak mnohem vyšší pravděpodobnost, že Vám vybraná velikost bude vyhovovat. Podrobnosti na stránce Tabulka velikostí.

Pozn.: U elastických rozměrů udáváme dva rozměry (např. 35-45cm). První rozměr (35cm) udává velikost v klidu a druhý rozměr (45cm) udává velikost v nataženém stavu.

Schéma
Velikost Šířka přes prsa (A) Délka celková (B) Šířka v pase (C) Šířka přes boky (D) Šířka lemu (E) Šířka ramen (F) Délka rukávu (G)
M/L 54 cm 122 cm 50 cm 56 cm 68 cm - 23 cm - od výstřihu
XL/XXL 57 cm 122 cm 59 cm 64 cm 76 cm - 29 cm - od výstřihu

Vrácení a výměna zboží

Vždy se může stát, že i sebelepší střih zrovna nepadne. Ale nevadí, s námi nakupujete bez rizika!

Pokud chcete zboží vyměnit nebo vrátit, postupujte prosím podle pokynů na stránce Vrácení a výměna zboží, případně kontaktujte naše zákaznické oddělení, kde Vám ochotně pomůžeme.

Podobné produkty

Dámské letní 100% lněné šaty od německé značky udržitelné módy Living Crafts. Jednoduché, minimalistické, Lněné šaty s krátkým rukávem
2190 Kč
XS S M
Vzdušné jednobarevné dámské letní šaty ze 100% přírodního lnu v dlouhé délce po kotníky pro milovníky Lněné dámské dlouhé šaty
1699 Kč
UNI - jedna velikost
Originální jednobarevné dámské letní šaty z přírodního 100% lnu v praktické midi délce bez rukávů. Šaty mají Letní dámské lněné šaty s knoflíky
1590 Kč
UNI - jedna velikost
Dámské jednobarevné propínací šaty z měkčeného lnu v midi délce. Velice vhodný model na léto. Šaty jsou bez Letní dámské propínací šaty 100% len
1590 Kč
UNI - jedna velikost