TopMode » Ženy » Oblečení » Topy, Trička, Tílka » Tílka » Dámské jednobarevné tílko

Dámské jednobarevné tílko

399 Kč 485 Kč
Facebook Twitter Pinterest Email
  • Doprava nad 1500 Kč je zdarma
  • Bezproblémové vrácení nebo výměna zboží
  • Doručení již další pracovní den
  • Zboží skladem
  • Dobírka i bezpečná platba kartou

Popis

Dámské vzdušné tílko ve zkrácené délce. Tílko má široká ramínka, kulatý, na zádech hluboký, výstřih. Zadní díl je mírně prodloužený. Velice příjemný materiál, který je v kombinaci se střihem, ideální pro horké letní dny.

Materiál : 80% polyester, 20% elastan

Složení

Polyester (80%)

Polyester je nejpoužívanější syntetické vlákno v textilním průmyslu. Oblečení z polyesteru je odolné a pružné. Nejčastěji používaným druhem polyesteru jsou vlákna PET, který se také používá na výrobu plastových lahví. Novým trendem je oblečení vyráběné právě z recyklovaných PET lahví.

Elastan (20%)

Elastan je syntetický materiál, který dodává Vašemu oblečení pružnost a elasticitu. Díky elastanu oblečení drží tvar a nevytahá se tak snadno. Oblečení s elastanem se snadno přizpůsobí tvaru Vašeho těla. Elastan se na trhu objevuje i pod různými obchodními názvy, např. Lycra nebo Spandex. 

Velikostní tabulka

Velikostní tabulka udává rozměry oblečení. Měřte proto oblečení, které běžně nosíte, nikoliv sebe. Nespoléhejte na výběr velikosti, kterou běžně nosíte. Velikostní tabulky různých výrobců jsou velmi rozdílné! Porovnejte rozměry Vašeho oblečení s naší velikostní tabulkou. Máte pak mnohem vyšší pravděpodobnost, že Vám vybraná velikost bude vyhovovat. Podrobnosti na stránce Tabulka velikostí.

Pozn.: U elastických rozměrů udáváme dva rozměry (např. 35-45cm). První rozměr (35cm) udává velikost v klidu a druhý rozměr (45cm) udává velikost v nataženém stavu.

Schéma
Velikost Šířka přes prsa (A) Délka (B)
S/M 48-58 cm 39/56 cm - přední/ zadní díl
L/XL 52-62 cm 40/57 cm - přední/ zadní díl

Vrácení a výměna zboží

Vždy se může stát, že i sebelepší střih zrovna nepadne. Ale nevadí, s námi nakupujete bez rizika!

Pokud chcete zboží vyměnit nebo vrátit, postupujte prosím podle pokynů na stránce Vrácení a výměna zboží, případně kontaktujte naše zákaznické oddělení, kde Vám ochotně pomůžeme.

Podobné produkty

Sportovní dámské tílko evropské značky Eldar má místo klasických ramínek poutavou barevnou gumičku za krk. Volný Funkční top za krk
399 Kč 599 Kč
S M L XL
-33%
Dámské jednobarevné tílko. Pod prsy pásek s ozdobnou sponou. Široká Dámské tílko s ozdobou
115 Kč
M L XL XXL
Dámské tílko v lesklém provedení. Výstřih do vé je doplněn funkčním zipem. Tílko je z příjemného materiálu ve Dámské metalické tílko se zipem
199 Kč 325 Kč
M L XL XXL
-39%
Dámské etravagantní boxer tílko. Metalické provedení. Kulatý výstřih. Materiál: 100% bavlna. Dámské metalické boxer tílko
195 Kč
L XL